gençlik biterken: İçinizdekini Öldürmek

Tuesday, February 14, 2006

İçinizdekini Öldürmek

Hiç aldatıldınız mı? Korkunç bir duygudur. Hiç bir yere sığamazsınız. Sizi hiç bir şey mutlu etmez. Mutluluk size öyle uzaktır ki Çevrenizde olup bitenler sizi hiç ilgilendirmez. Çekip gitmek istersiniz, her şeyi arkanızda bırakarak. En acısıda bunu uzun bir süreçte kabullenmenizdir. Eşinizin gelip geçici duygular yaşadığına inandırmaya çalışırsınız, kendinizi. Hatta mantıklı mantıklı laflarla onuda inandırmaya çalışırsınız, uğraşırsınız, didinirsiniz. Ama o bir duvardır o zaman. Sözde aşkını yaşıyordur.
Zaman her şeye iyi geldiği gibi yaşadıklarınızada iyi gelecektir. İnandırabilme sürecinide tamamladıktan sonra köşenize çekilirsiniz.
İşte ozaman kendinizle başbaşa kalmışsınızdır. Nedenleri ve niyeleri yanıtlamaya çalışırsınız. Ama hiç bir şey bulamazsınız. Çünkü o duyguları yaşayan siz değilsinizdir.
Ve yavaş yavaş içinizdeki aşkı ve bireyi öldürmeye başlarsınız. Acı çekerek, isyan ederek. Ve hiç ağlamamaya başladığınızda o artık ölmüştür. Aşkıda içinizdeki insanı da bitirmişsinizdir.Sizi kolay kolay hiç bir şey ağlatamıyorsa yarı yolu geçmişsiniz demektir.
Şimdi kendi ayaklarınızın üstünde durma zamanıdır. Biz kavramını bırakarak ben kavramını yoğultursunuz içinizde. Arkası yarın.........

1 Comments:

Blogger TuLûAt said...

Niçin yazılmaya devam edilmiyor?

8:02 AM  

Post a Comment

<< Home


View My Stats